Sauna cu infrarosu

Spre deosebire de baile de soare, tehnologia caldurii infrarosii este complet sanatoasa, sigura si nu va arde pielea.

Elimina toxinele din corp.

In saunele tradiţionale, cu incalzire cu soba, caldura se disipa conventional. Altfel spus, aerul fierbinte care circula prin sauna va atinge corpul si va face sa transpirati. Astfel, o sauna traditionala influentează corpul pana la 5-6 mm profunzime, iar transpiratia e, de obicei, superficiala. Conform conventiilor general acceptate, saunele traditionale pot duce la indepartarea a 2-3 unitati de toxine din corp, la 100 de unitati de transpiratie. Incalzirea de la distanta, prin infrarosu, este un sistem radiant.

Se considera in general ca saunele cu infrarosu pot elimina din corp 20 de unitati de toxine la 100 de unitati de transpiratie.

Va ajuta sa slabiti.

Organismul incalzit in profunzime cu infrarosu incepe sa arda grasimile foarte repede. Stratul de grasime din corp incepe de la aproape 1 cm sub piele.

Daca in saunele traditionale, cu incalzire cu soba, caldura nu penetreaza decat la 5-6 mm in corp, caldura unei saune cu infrarosu poate ajunge la pana la 4 cm adancime in piele, arzand cu usurinta celulele grase.

Astfel puteti arde pana la 600-700 de calorii intr-o sedinta.

Alina durerea.

Incalzirea de la distanta prin infrarosii are efect calmant asupra durerilor reumatice si muscular-articulare. Face corpul sa elibereze hormonul numit endorfina, analgezicul natural al corpului nostru. Astfel, alina durerile musculare si articulare.

Protejeaza sanatatea inimii.

Caldura intensa a saunei cu infrarosu dilata vasele de sange, permitand astfel ca sangele curat sa ajunga cu usurinta in cele mai indepartate puncte din corp. Este eficienta impotriva hipertensiunii si regleaza ritmul cardiac si pulsul.

Improspateaza si infrumuseteaza pielea.

Sauna cu infrarosu elimina din corp, prin transpiratie, grasimea, toxinele, chimicalele si alte substante daunatoare acumulate in piele. Astfel, va scapa de celulita, acnee si alte afectiuni ale pielii. Permite corpului dumneavoastra sa-si recapete flexibilitatea si delicatetea pierduta.

Intareste sistemul imunitar.

Incalzirea de la distanta cu infrarosu stimuleaza si activeaza nucleele de celule albe. Întareste sistemul imunitar permitand sistemului general al organismului sa functioneze corect. Prin incalzirea in profunzime, reduce frisoanele si este foarte eficienta impotriva racelii obisnuite.

Elimina stresul.

Sauna cu infrarosu este un sistem foarte eficient, cu efect foarte rapid de relaxare in cazuri de stres cronic, depresie si oboseala.