Wellbeing

De fiecare dată când vei dori să îți îmbunătățești ceva în ceea ce privește stilul de viață, nivelul de energie, pacea interioară, dietă, starea fizică vei găsi ceva util în meniul nostru de terapii spa. Aceste schimbări pot fi obținute doar printr-o abordare holistică. Poți alege o baie turcească, un masaj de relaxare, tratamente faciale sau tratamente clinice. Te așteptăm cu drag la Brașov să te bucuri de meniul de terapii spa!

Wellbeing

Masaje

Trăiește plin de bucurie, armonie și vitalitate. Fie că alegi un masaj cu aromaterapie, unul thailandez, un masaj al scalpului, un masaj deep tissue sau chiar reflexoterapie, orice sesiune de masaj are ca scop primordial eliminarea stresului și a tensiunii acumulate. Restaurează-ți starea naturală a echilibrului.

Vezi toate masajele
Wellbeing

Tratamente clinice

Tratamentele clinice sunt terapii complementare programelor de detoxifiere. Ele oferă suport organismului în lupta cu toxinele acumulate în viața de zi cu zi, din cauza alimentației și din cauza mediu stresant, poluant la care majoritatea oaspeților noștri sunt expuși. Beneficiile acestor terapii se vor resimți într-o stare  generală de bine a întregului organism, vor crește absorbția de vitamine și nutrienți, determinând un sistem digestiv mai eficace, un nivel crescut de energie, iar riscul de cancer de colon va scădea.

Vezi toate tratamentele
Wellbeing

Remodelare şi îngrijirea pielii

Procedurile de remodelare sunt terapii sigure și eficiente cu care puteți pierde acei centimetrii în plus și puteți diminua nivelul de adipozitati. Terapiile au drept scop principal reducerea celulitei, reconturarea și redefinerea siluetei.  Efectele de tonifiere și slăbire sunt vizibile după câteva ședințe, lăsând o silueta mai subțire și o piele mai fină.

Vezi toate terapiile
Wellbeing

Tratamente faciale

Fiecare organism se naște cu o frumusețe naturală – așadar ne dorim să curățăm, hidratăm, regenerăm sau să combatem semnele îmbătrânirii prin ritualuri și soluții anti-aging moderne. Brand-urile introduse în meniul nostru sunt: Sothys și Christina. Tratamentele vor curăța un ten încărcat, vor reduce liniile și ridurile fine, cu o atenţie particulară către zonele delicate din jurul ochilor, gâtului și buzelor.  Terapiiele de hidratare ajută la hrănirea tenului, având un efect instantaneu. La final de tratament facial, pielea rămâne vizibil mai fermă, catifelată și strălucitoare.

Vezi toate tratamentele
Wellbeing

Zona de relaxare şi saune

În cadrul centrului există zone de relaxare precum: o saună cu infraroșu, o saună cu aburi, un dus cu cromoterapie și o baie turcească. Scopul principal este eliminarea stresului și a tensiunii acumulate. Zona de relaxare este o escapadă din rutină zilnică, potrivită pentru acei călători activi, acele persoane dependente de muncă sau pentru cei care doresc deconectare.

Vezi toate terapiile
Wellbeing

Meditaţie, Yoga, terapie de grup

Pentru o detoxifiere mentală și spirituală, meditația este indispensabilă. Redescoperă-ți sinele și echilibrul mințîi cu suportul oferit de disciplinele antice precum meditația, Yoga sau Qigong. Calmează și controlează o minte stresată, confuză și îți vei putea îmbunătății, controla propria viață. Echilibrarea gândurilor și a emoțiilor poate ajuta la îmbunătățirea percepției, a concentrării, va reduce stresul sau stările de depresie. Toate aceste practici vă vor ajuta să vă descoperiți spiritul, ii vor șopti corpului cum poate obține o vindecare intuitivă, vor oferi sprijin pentru o eliberare emotională profundă și vor provoca intelectul. Totul se petrece cu un sentiment de magie.

Vezi toate activitatile
Wellbeing

Baie Marocana

Baia marocană este un ritual de curățare și purificare a întregului corp. Prima parte a ritualului implică aplicarea unui săpun negru pe piele urmat apoi de exfoliere cu o mănușă abrazivă. În a doua parte a ritualului urmează împachetare cu argila (rassoul), pielea rămânând astfel catifelată şi netedă.

Wellbeing

Masaj Balance Fusion

Este un masaj sub semnătură care combină metode din Shiatsu - Zen, Stretching, Deep Tissue, Reflexoterapie, Masajul Scalpului, Banding Massage, pietre calde de Jad şi prosoape calde. Fluiditatea masajului împleteşte aromele uleiurilor esenţiale cu sunetele cântătoare ale bolului tibetan într-o poveste de 90 de minute în care vă veţi regăsi liniştea, echilibrul şi conectarea cu propria persoană.