SĂ FACEM DIN SĂNĂTATE UN OBICEI! de Claudia Pavel

Știați că în România există o echipă de terapeuți premiată de Dr. Oz, probabil cel mai popular medic din lume? Și că eu am avut ocazia de a mă lăsa pe mâna acestei echipe, care a primit Premiul de Excelență „Complete Detox & Wellbeing Concept” în cadrul Galei de Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe? Iată, în rândurile de mai jos, despre ce este vorba.

 

 

În primul rând, am decis ca titlul acestui nou articol al meu să fie motto-ul locului minunat în care am stat toată săptămâna trecută: Centrul de Detox și Wellbeing „Atasagon”, din Brașov. A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau pentru mine și pentru familia mea – au venit cu mine atât fiul, cât și sora mea, plus prietena noastră, Adriana. Am stat la hotel Kronwell, unul dintre partenerii Atasagon, și am avut parte de o ședere minunată! Noah s-a bucurat de piscină, de locul de joacă și de munte, timp de o săptămână; iar mami a avut grijă de ea însăși 🙂 (Ca o adevărată familie fericită :)).

Am decis să merg la Atasagon pentru că prietena mea, Alina Almășan, de la Rowe România, mi l-a recomandat – ea fiind clienta lor fidelă și colaboratoarea lor.  În februarie, când ne-am văzut la o cafea, ca fetele, am fost surprinsă că ea nu a băut decât un ceai, fiind în perioada post-detox. Atunci am aflat prima dată detalii despre acest loc extraordinar, din Brașov. Mi-a promis că îmi va plăcea și… așa a fost!! Mulțumesc, Alina!

Doar sucuri presate la rece, timp de o săptămână

Am petrecut o săptămână în care am făcut „master detox”, adică am băut doar sucuri presate la rece din grâu, ghimbir, sfeclă roșie, morcov și cam tot ce e mai sănătos pe lumea asta. Mi s-a făcut masaj zilnic – favoritul meu este „deep tissue”, și am urmat terapii de remodelare corporală.

Dar pentru un detox complet este nevoie de terapii precum „hydro-colonul” și „colema”, pentru că sănătatea – ca și boala – pleacă din colon, după cum aveam să aflu din discuțiile cu doamna doctor Alina Spinean. Am răsfoit și Manualul detoxifierii, pus la dispoziție în centru.

Pe lângă toate astea, am făcut mișcare, pilates, circuit training, stretching, dance therapy, m-am bucurat de saunele cu infraroșu ce ajută la topirea grăsimilor, dar și de cea umedă, de zonele de relaxare, de baia turcească (scrub corporal + facial + masaj cu spumă). O binecuvântare! ❤️
Am făcut terapia cu ozon și vitamine intravenos (Vitaminele C+B-uri și Glutation-antioxidanți). De asemenea, m-am bucurat de tratamentul pentru față cu oxygen hiperbaric ce face minuni când suntem obosite.

Long story short, am petrecut o săptămână de vis într-un loc cu OAMENI în adevăratul sens al cuvântului, cărora le pasă cu adevărat de pacienți și fac totul cu dragoste și pasiune față de tot ceea ce înseamnă sănătate.

În prima zi am fost efectiv în sevraj

Sunt extrem de fericită că mi-am dat un super „restart”: acum am mult mai multă energie, după care tânjeam – toate mamele care muncesc, dar și cele care nu, știu la ce nivel de oboseală poți ajunge când vrei să le faci pe toate ca la carte pentru copilul tău și pentru tine.

În săptămâna petrecută la „Atasagon”, am slăbit 3 kg

Alte beneficii: acum dorm mult mai bine, pielea îmi strălucește încă din  a 2-a zi și am renunțat la cafea. Ca o paranteză, în prima zi am fost efectiv în sevraj din cauza lipsei cafelei, cu dureri de cap și senzație de vomă; nu îmi venea să cred că ceașca mea de cafea pe care o savuram în fiecare dimineață îmi face așa ceva…

În ceea ce mă privește, voi continua să mănânc sănătos și să fac sport pentru că acum îmi este ușor după o săptămână în centrul Atasagon, sub supravegherea minunatei doamnei Doctor Alina Spinean, care mi-a făcut evaluarea corporală și analizele de sânge pentru a decide care este programul de detox potrivit mie… Abia aștept să mă întorc!!! Vă recomand din tot sufletul acest loc minunat, este la noi în țară, în sfârșit, în superbul Brașov!

Articolul original poate fi citit aici. 

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda