Premiul de excelenta

Atasagon Detox & Wellbeing Center porneste de la principiul că pentru a fi cu adevărat sănătoși, oamenii au nevoie ca toxinele din corp și gândurile negative din minte să le fie îndepărtate. Astfel, întreg meniul serviciilor este guvernat de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, și pune accent pe prevenție, detoxifiere corporală și mentală, și relaxare.

Laureat al Galei de Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe din cadrul primei editii, care a avut loc la Stejarii Country Club în data de 25 mai 2016, la București, echipa Atasagon Detox&Wellbeing a primit Premiul de Excelență ”Complete Detox&Wellbeing Concept” oferit de Dr. Oz, cel mai celebru medic din lume.

Dr.-Oz-si-Gurkan-Petru-Muhammet-co-founder

Gala de Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe, din cadrul evenimentului susținut de Dr. Oz, cel mai renumit medic din lume, a premiat personalitați importante din lumea medicală, personalități ce au marcat evolutia industriei medicale și a domeniilor conexe.

Conferința cu Dr. Mehmet Oz s-a intitulat Take your life to the next level și a fost considerată ca fiind una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Medicul a abordat diferite teme legate de sănătate, stil de viață, frumusețe, incluzând în prezentarea sa sfaturi utile despre cum ne putem îmbunătății viața și dezvolta un stil de viață sănătos.  Popularitatea Dr. Oz se datorează faptului că el a promovat medicina complementară în cadrul celebrului show, The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey.

Centrul este rezultatul unei colaborari intensive dintre specialiști internaționali, cu o vastă expertiză în domeniul wellbeing-ului. Mai mult, unul dintre fondatori, împreună cu un specialist în prepararea sucurilor detox (Juice Master) și un maestru în meditație (Zen Life Coach), a participat la dezvoltarea și implementarea unor concepte unice și inovatoare în cele mai renumite centre de detoxifiere din Turcia. Iar în România, odată cu lansarea Atasagon Detox & Wellbeing Center, nu s-a lăsat mai prejos.

 

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda