Fiecare anotimp are un motiv aparte pentru a face un program de detoxifiere.

Pentru a fi cu adevărat sănătoși, oamenii au nevoie ca toxinele din corp și gândurile negative din minte să le fie îndepărtate. Există mai multe motive pentru care oamenii simt nevoia să includă un program de detoxîn regimul lor. Simptomele cele mai des întălnite sunt: oboseala cronică, confuzia mintală, somnul neodihnitor, cearcănele, respirația urât mirositoare, problemele de digestie, formațiunile acneice pe piele, mirosul urât al corpului, alergiile, constipația sau depresia. Printr-un program de detoxifiere, îi poți oferi organismului tău un start rapid  -un impuls – care să ajute toate sistemele să funcţioneze mai bine.

Detoxifierea toamna:stimularea sistemul imunitar

Corpul uman are o capacitate nativă uimitoare de a se videca, apăra sau chiar de a reîntineri. Îți amintești de mesele tărzii din vacanțe? De alcoolul consumat la ultimile petreceri? Dar de nopțile lungi și dulci de vară nedormite? Programul de detoxifiere ținut toamna este foarte bun pentru a stimula sistemul imunitar și pentru a vindeca organismul după epuizarea din timpul verii. Dacă îți dorești să treci peste schimbările dintre anotimpuri fără alergii, să previi gripa din sezonul rece, să ai un sistem digestiv care funcționează bine, să îți menții silueta suplă și pielea strălucitoare, ar trebui să faci incluzi o detoxifiere în fiecare toamnă. Înainte de intrarea în Noul An, toamna poate asigura acea ‘renaștere’ resimțită în special în timpul lunilor de primăvară.

 

Detoxifierea în timpul iernii: creșterea nivelului de energie

Iarna aduce câteva provocări în ceea ce privește programul de detoxifere. În timpul sezonului rece senzația de foame este mai ridicată, deoarece temperatura scăzută de afară îi cere organismului o anumită temperatură internă pentru a funcționa, iar consumul de energie este mai mare.  Atunci când mănânci mai mult și mai des, sistemul tău digestiv nu se bucură de repaos. Acest repaos este extraordinar de benefic și necesar. Nivelul de energie scade, fiind consumat în timpul procesului de digestie. Inclusiv sistemul tău imunitar are de suferit în sezonul rece, iar tu poți devenii mai vulnerabil în fața răcelilor. Detoxifierea de iarnă îți permite să valorifici energia, să echilibrezi aportul tău de alimente, să rămâi sănătos și plin de energie . Nu este necesar să aștepți primăvara sau vara pentru a te simți și pentru a arată bine în corpul tău.

 

Detoxifierea primăvara: un anotimp ideal pentru eliminarea toxinelor

Detox-ul este un start profund și bine meritat către un mod de viață mai echilibrat.  Folosește programul ca pe un instrument care te va ajuta să îți regăsești punctul de sprijin. Primăvara este anotimpul când natura prinde viață, prinde culoare, fiindsezonul de recreere. Este cel mai bun moment pentru a programa renumita „curățenie de primavără „, inclusiv pentru organismul tău. Celulele vor întineri cu ușurință, iar organismul va avea un metabolism mai rapid, deoarece viteza de actiune a întregului organism este accelerată față de iarnă. Primăvara ​​detoxifiere este mai rapidă. Aerul magnific de primăvară, împreună cu ciripitul păsărilor și trezirea la viață a naturii oferă un scenariu plin de energie pozitivă, propice pentru a îți curăța organismul de toxine. Lunile de primăvară sunt cele mai indicate pentru a scăpa de hainele groase de iarnă, de kilogramele în plus, pentru a îi conferi ​​pielii tale un aspect fresh, pentru a descoperi beneficiile unei nutriții echilibrate, a unei hidratări intense, a unui somn de calitate și pentru a te conecta armonios cu natura.  Trebuie să îți aloci o săptămănă pentru a te elibera de toată energia negativă, pentru a medita în aer liber, a reîmprospăta corpul și pentru a sprijini sistemul imunitar. Cu siguranță nimeni nu s-ar putea supăra dacă ar pierde căteva kilograme înainte de începerea sezonului de plajă.

Detoxifierea vara: scapă de kilogramele în plus înainte de vacantă.

Din fericire, mai multe centre de detoxifiere sunt în zonele cu climat cald sau în zonele montane cu aer curat. Poți îmbina astfel programul de curățare a organismului cu o săptămână de vacanță. Ai încercat vreodată o vacanță sănătoasă? Scopul principal este deconectarea, eliminarea toxinelor, a stresului, în timp ce îți va elibera mintea și te vei odihni incredibil de bine. Astfel, când te vei întoarce din concediu, nu vei mai simți nevoia a avea câteva zile pentru a te odihni înainte de a începe din nou task-urile zilnice. Nivelul tău de energie și gradul de motivarea vor fi la cel mai ridicat nivel. Nu uita faptul că orice program de detoxifiere activează o inteligență naturală a organismului. Cu cât te hidratezi mai mult, cu atât mai accelerat este procesul de eliberarea a toxinelor. La final de program vei resimți o stare generală de bine a întregului organism, îți va crește absorbția de vitamine și nutrienti, ce determină un sistem digestiv mai eficace.

 

 

 

 

 

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda