Cum se desfasoara o zi in cadrul centrului?

Te asteptam in prima zi de program de detox la ora 08.00.

Ora 08.00 Inainte de a servi primul suc, te rugam sa ne completezi formularul de inregistrare. Ulterior vom realiza o cantarire corporala, precisa si completa cu ajutorul aparatului profesional Tanita. Cantarirea se va relua si in ultima zi de program.

 

Ora 08.30 In fiecare zi avem trei ore de activitati (la ora 08.30, la ora 13.00 si la 15.30). Spre exemplu, poti incepe ziua de detoxifiere cu o plimbare in natura. Activitatea dureaza estimativ o ora. Este un prilej de conectare la natura, meditatie si recunostinta. Te vei bucura de soarele bland, de aerul curat, de linistea padurii si ciripitul matinal al pasarilor.

 

Ora 09.30 Dupa activitatea de dimineata, te invitam sa bei sucul de grau, un antioxidant natural si una dintre cele mai bogate surse de vitamina A, B si C din lume.

 

Health check. In prima sau a doua zi de program vom stabili consultatia medicala cu doctorul specialist în Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Angel of Water. In fiecare zi vom programa pentru cei care au ales programul Maser Detox, Angel of Water (clisma), in funcție de programarile deja existente. Procedura dureaza 20 -25 de minute.

Iti poti programa un masaj.

Este una dintre cele mai eficiente modalitati de eliminare a stresului. In primele doua zile de program recomandam chiar baia turceasca. Poti citi mai multe despre meniul nostru de terapii de relaxare aici.

 

Ora 15.30 Urmatoare activitate mind detox. Poti participa la lectii de meditatie, Qi Qong, Yoga, Easy Fitness, Circuit Training sau Plimbare in natura.

 

Sesiunea zilnica de sauna cu infrarosu. In centru exista zona de relaxare, dotata cu sauna cu aburi, sauna cu infrarosu si baie turceasca. Sauna cu infrarosu se recomanda in fiecare zi: 2 sesiuni de 30 de minute. In zona de relaxare comuna se pastrează linistea si nu se recomanda deloc utilizarea telefonului mobil. Incearca pe durata programului sa uiti de existenta telefonului mobil (phone detox).

Ora 17.30 Documentar Sanatate. Noi am selectat o serie de documentare. Scopul programului este de a aduna cat mai multe informatii despre beneficiile ale unei experiente de detoxifiere. Asemenea, in fiecare saptamana organizam prezentari: despre apa alcalina, despre Healthy Lifestyle&Post Detox, prezentare Raw Food si altele. Programul acestor prezentari este comunicat la sosirea in centru.

 

Ora 18.30 Oaspetii care sunt in programul Raw Food, vor servi salata verde si delicioasa. Oaspetii din programul Master Detox si Green Juice, vor servi sucul verde sanatos.

Iti poti programa un tratament facial. Alege sa te rasfeti cu un tratament facial de curatare, hidratare sau anti-aging. Poti citi mai multe despre tratamentele faciale aici.

Ora 20.00 Ultimul suc, probiotice si un somn odihnitor. Echipa noastra de Juice Masters iti va servi ultimul suc. In cazul in care doresti sa parasesti centrul mai devreme, echipa de bar iti va pune la dispozitie sucurile pentru urmatoarele ore ale zile. Pro-bioticele se vor consuma la ora 21.30. Ai terminat prima zi  de detoxifiere. Odihna placuta!

 

 

 

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda