Ce este Atasagon Alkaline Delivery?

Livrare de meniuri sănătoase, compuse doar din alimente alcaline. Meniul a fost conceput în strânsă colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox & Wellbeing din Turcia.

Un meniu zilnic conține o limonadă revitalizantă, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un prânz nutritiv, două sucuri din plante verzi și o supă absolut delicioasă la final de zi.

Meniul este complet din punct de vedere nutritiv, iar mâncarea este proaspătă. Dorim să îți demonstrăm că mâncarea sănătoasă, poate fi și delicioasă. La fiecare două ore, te invităm să te bucuri de un nou aliment.

Cum comand un meniu Alkaline?

Livrarea se va face doar cu precomandă. Te rugăm să ne anunți cu o zi înainte, până în ora 13:00.

Meniul este ideal pentru oaspeții care doresc să mănânce sănătos și echilibrat. Meniurile nu conțîn gluten, zahăr sau lactoză. Meniurile sunt potrivite pentru vegetarieni, fiind bogate in legume alcaline.

Livrare Atasagon Alkaline direct la ușa ta.

Livrarea se realizează exclusiv în Brașov și București. Alege unde dorești să îți livrăm: acasă sau la birou. Livrările se fac în intervalul 8:15 – 09.30 în Brașov, iar pentru București intervalul poate varia, însă vom discuta detaliile individual. Tariful pentru București este inclus, însă în limita a 4 km față de bucătăria noastră. Vom percepe o taxa de livrare de 15 lei pentru alte zone.

Te rugăm să ne anunți dacă ai o preferință de ora și ne conformăm. Ține cont însă, de faptul că servim prima limonadă în intervalul 08:00 – 09:30. În cazul în care îți este mai facil, poți veni după comandă la centrul nostru.

Durata programelor de Delivery Alkaline Diet si tarife

Pick-up Points

Brasov
Str. Maciesului, nr. 2A
+40 746 407 070
Bucuresti
Str. Parcului, nr. 83, sector 1
+40 746 880 099

Alege programul care ți se potrivește și comandă!

Te invitam sa completezi formularul de comanda. Un membru al echipei noastre te va contacta ulterior, atat pentru a confirma programul, cat si pentru a verifica detaliile de livrare.
  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Comanda acum

  De ce merg eu des la detox? Pentru ca ma redescopar.

  Contrar a ceea ce va imaginati eu nu merg intr-un centru de detox pentru a slabi. Eu merg pentru a ma reconecta cu mine insami si pentru a-mi trage sufletul.

  Citeste mai mult

  World’s largest fasting study

  Anul acesta a fost publicat unul dintre cele mare studii stiintifice privind efectele postului terapeutic. Printre rezultatele obtinute se numara: imbunatatirea profilului lipidic, accelerarea metabolismului, scaderea ponderala, reglarea apetitului si sanatatea mintala.

  Citeste mai mult

  Energizare

  Am lansat meniul Home Delivery Alkaline Diet

  Meniul Home Delivery Alkaline Diet a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia.  

  Citeste mai mult

  Aboneaza-te la

  tree