Ce este Atasagon Alkaline Delivery?

Livrare de meniuri sanatoase, compuse doar din alimente alcaline. Meniul a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia

Un meniu zilnic contine o limonada revitalizanta, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un pranz nutritiv, doua sucuri din plante verzi si o supa absolut delicioasa la final de zi.

Meniul este complet din punct de vedere nutritiv, iar mancarea este proaspata. Dorim sa iti demonstram ca mancarea sanatoasa, poate fi si delicioasa. La fiecare doua ore, te invitam sa te bucuri de un nou aliment.

Cum comand un meniu Alkalin?

Livrarea se va face doar cu precomanda. Te rugam sa ne anunti cu o zi inainte, pana in ora 13:00.

Meniul este ideal pentru oaspetii care doresc sa manance sanatos si echilibrat. Meniurile nu contin gluten, zahar sau lactoza. Meniurile sunt potrivite pentru vegetarieni.

Poti comanda meniul pentru 1 zi, sau poti opta pentru unul dintre abonamente noastre. Abonamentele Home Delivery Alkaline Diet se pot face pe 7, 8 sau chiar 14 de zile, insa poti sa iti personalizezi abonamentul.

Livrare direct la usa ta

Livrarea se realizeaza exclusiv in Brasov si Bucuresti. Alege unde doresti sa iti livram: acasa sau la birou. Livrarile se fac in intervalul 8:15 – 09.30 in Brasov, iar pentru Bucuresti intervalul poate varia, insa vom discuta detaliile individual. Tariful pentru Bucuresti este inclus, insa in limita a 4 km fata de bucataria noastra. Vom percepe o taxa de livrare de 15 lei pentru alte zone.

Ne dorim sa scapi de stresul gatitului si sa consumi alimente care iti vor pastra nivelul de energie ridicat pe parcursul zilei. Sunt convenabile si confortabile.

Te rugam sa ne anunti daca ai o preferinta de ora si ne conformam. Tine cont insa, de faptul ca servim prima limonada in intervalul 08:00 – 09:30. In cazul in care iti este mai facil, poti veni dupa comanda la centrul nostru.

Durata programelor de Delivery Alkaline Diet si tarife

Pick-up Points

Brasov
Str. Maciesului, nr. 2A
+40 746 407 070
Bucuresti
Str. Parcului, nr. 83, sector 1
+40 746 880 099

Alege programul care ti se potriveste si comanda

Te invitam sa completezi formularul de comanda. Un membru al echipei noastre te va contacta ulterior, atat pentru a confirma programul, cat si pentru a verifica detaliile de livrare.

Comanda acum

De ce merg eu des la detox? Pentru ca ma redescopar.

Contrar a ceea ce va imaginati eu nu merg intr-un centru de detox pentru a slabi. Eu merg pentru a ma reconecta cu mine insami si pentru a-mi trage sufletul.

Citeste mai mult

Energizare

Am lansat meniul Home Delivery Alkaline Diet

Meniul Home Delivery Alkaline Diet a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia.  

Citeste mai mult

Importanta echilibrului Acid – Alcalin in starea de sanatate

Un mediu acid încurajeaza formarea si dezvoltarea fungilor, bacteriilor si celulelor canceroase, pe cand intr-un mediu alcalin, acestea nu au nici o sansa.

Citeste mai mult

Aboneaza-te la

tree