Ce este Home Delivery Alkaline Diet?

Livrare de meniuri sanatoase, compuse doar din alimente alcaline. Meniul a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia

Un meniu zilnic contine o limonada revitalizanta, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un pranz nutritiv, doua sucuri de detoxifiere si o supa absolut delicioasa la final de zi.

Meniul este complet din punct de vedere nutritiv, iar mancarea este proaspata. Dorim sa iti demonstram ca mancarea sanatoasa, poate fi si delicioasa. La fiecare doua ore, te invitam sa te bucuri de un nou aliment.

Cum comand un meniu Alkalin?

Livrarea se va face doar cu precomanda. Te rugam sa ne anunti cu o zi inainte, pana in ora 13:00.

Meniul este ideal pentru oaspetii care doresc sa manance sanatos si echilibrat. Meniurile nu contin gluten, zahar sau lactoza. Meniurile sunt potrivite pentru vegetarieni.

Poti comanda meniul pentru 1 zi, sau poti opta pentru unul dintre abonamente noastre. Abonamentele Home Delivery Alkaline Diet se pot face pe 7, 8 sau chiar 14 de zile, insa poti sa iti personalizezi abonamentul.

Livrare direct la usa ta

Livrarea se realizeaza exclusiv in orasul Brasov. Alege unde doresti sa iti livram: acasa sau la birou. Livrarile se fac in intervalul 8:15 – 09.30.

Ne dorim sa scapi de stresul gatitului si sa consumi alimente care iti vor pastra nivelul de energie ridicat pe parcursul zilei. Sunt convenabile si confortabile.

Te rugam sa ne anunti daca ai o preferinta de ora si ne conformam. Tine cont insa, de faptul ca servim prima limonada in intervalul 08:00 – 08:30. In cazul in care iti este mai facil, poti veni dupa comanda la centrul nostru.

Durata programelor de Delivery Alkaline Diet și tarife

Alege programul care ți se potrivește și comandă

Energizare

Am lansat meniul Home Delivery Alkaline Diet

Meniul Home Delivery Alkaline Diet a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia.  

Citeste mai mult

Detoxifierea si Balanta Alcalin/Acida

In toate exista un echilibru, la fel si in corpul nostru. Stilul nostru de viata are un rol esential pentru a ne mentine organismul sanatos. Auzim atat de des despre importanta stilului de viata, insa ce inseamna mai exact?

Citeste mai mult

Bine ai venit la

Centrul Atasagon

Experienta din cadrul centrului Atasagon te va determina sa iti analizezi stilul de viata, sa imbunatatesti calitatea acestuia, fiind momentul perfect pentru a gasi motivatia necesara si pentru a face schimbarile mult dorite.

Citeste mai mult

Aboneaza-te la

tree