De ce merg eu des la detox? Pentru ca ma redescopar.

Contrar a ceea ce va imaginati eu nu merg intr-un centru de detox pentru a slabi. Eu merg pentru a ma reconecta cu mine insami si pentru a-mi trage sufletul.

Poate ati vazut in postarile mele ca merg la Atasagon Brasov pentru ca-i aproape de Bucuresti, asa ca ma pot duce des, ori de cate ori imi este dor de mine.

Cand sunt doar eu cu mine, ma plac enorm si ma accept asa cum sunt. Sunt obosita, alerg mult, sunt agitata traind intr-un oras dinamic si haotic cum este Bucurestiul. Iar asta adauga stres in plus vietii si asa obositoare, asa ca uneori pierd legatura cu mine insami.
Centru Atasagon este situat la poalele muntilor, la un km de urcarea spre Tampa si de cum ajung acolo, incep sa ma linistesc.

Oamenii sunt calzi si primitori, tot personalul este pregatit sa-i ajute pe toti cei care vin sa se relaxeze. Programul zilnic este conceput in asa fel incat sa aduca numai beneficii, atat fizice cat si sufletesti. Terapiile sunt minunate si extrem de benefice, asa ca de 9 ani de cand fac astfel de tratamente am constatata ca sunt cei mai bine investiti bani pentru mine insami. Nu pentru slabit, nici pentru ca detoxul iti da acces la izvorul tineretii eterne, ci pentru ca dupa cateva zile intr-un asemenea loc, mintea este mai linistita, corpul mai odihnit, pielea este mai stralucitoare, ficatul mai putin stresat, stomacul se bucura de pauza iar sufletul se apuca din nou de zambit!

Va recomand macar 5 zile aici, pentru ca sa va redescopriti pe voi, calmi, buni si iubitori de voi insiva!

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda