Centrul Atasagon

Brasovul, unul dintre orasele de poveste din Transilvania, ascunde o locatie unde iti poti planifica urmatoarea vacanta de deconectare – fara telefon mobil, fara laptop, fara faimoasa „to do list”.  Experienta din cadrul centrului Atasagon te va determina sa iti analizezi stilul de viata, sa imbunatatesti calitatea acestuia, fiind momentul perfect pentru a gasi motivatia necesara si pentru a face schimbarile mult dorite.

Atasagon este si povestea intemeierii unei familii.  Totul a pornit datorita background-ului medicului fondator, specialist in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Combinatia dintre curiozitate si dorinta de a experimenta un centru de detox de renume, au determinat-o pe dr. Alina Spinean sa se inscrie la un program de detoxifiere in Turcia. Acolo l-a cunoscut pe actualul sau sot, Muhammet Gurkan, fiind manager al centrului respectiv. Pe propria piele a simtit ce beneficii poate avea programul de detoxifiere si a constientizat cata nevoie avem de aceasta eliberare de toxine. Stilul nostru de viata a devenit dominat de “acum”, de urgent, de stres, de stari de anxietate, de agonie, de extaz, de o dorinta acerba de a dobandi un echilibru. A decis impreuna cu sotul sau sa deschida un centru de detoxifiere in Brasov, fiind orasul sau natal. Impreuna isi doresc sa promoveze un stil de viata sanatos, sa impartaseasca din experienta lor, sa ajute oamenii sa isi imbunatateasca starea de sanatate, sa sa isi schimbe modul de gandire.

Centrul Atasagon Detox&Wellbeing porneste de la principiul ca pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul de servicii este guvernat de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala, mentala si relaxare.

Atasagon Detox & Wellbeing Center pune la dispozitie programe complexe si diversificate, care accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism. Este dedicat tuturor celor care vor o restartare rapida a organismului, care sa ajute toate sistemele corpului sa functioneze mai bine, vizand sistemul digestiv si imbunatatirea calitatii stilului de viata.Pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienti, oferit prin intermediul alimentatiei speciale si terapiile adjuvante pachetelor detox.

Locatia este situata la poalele muntelui Tampa si ofera un peisaj absolut superb, care permite conectarea cu natura  – prin plimbarile zilnice in padure din cadrul programului. Designul de ansamblu al centrului este unul modern, minimalist, cu lumina naturala oferita de suprafata vitrata si elemente de design care creaza o atmosfera linistita si relaxanta.

Oferta lunii septembrie

Comanda

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda