Centrul Atasagon

Brașovul, unul dintre orașele de poveste din Transilvania, ascunde o locație unde îți poți planifica următoarea vacanță de deconectare – fără telefon mobil, fără laptop, fără faimoasa „to do list”. Experiența din cadrul centrului Atasagon te va determina să îți analizezi stilul de viață, să îmbunătățești calitatea acestuia, fiind momentul perfect pentru a găsi motivația necesară și pentru a face schimbările mult dorite.

Atasagon este și povestea întemeierii unei familii. Totul a pornit datorită background-ului medicului fondator, specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Combinația dintre curiozitate și dorința de a experimenta un centru de detox de renume, au determinat-o pe dr. Alina Spinean să se înscrie la un program de detoxifiere în Turcia. Acolo l-a cunoscut pe actualul său soț, Muhammet Gurkan, fiind manager al centrului respectiv. Pe propria piele a simțit ce beneficii poate avea programul de detoxifiere și a conștientizat câtă nevoie avem de această eliberare de toxine. Stilul nostru de viață a devenit dominat de “acum”, de urgent, de stres, de stări de anxietate, de agonie, de extaz, de o dorință acerbă de a dobândi un echilibru. A decis împreună cu soțul său să deschidă un centru de detoxifiere în Brașov, fiind orașul său natal. Împreună își doresc să promoveze un stil de viață sănătos, să împărtășească din experiența lor, să ajute oamenii să își îmbunătățească starea de sănătate, să își schimbe modul de gândire.

Centrul Atasagon Detox&Wellbeing pornește de la principiul că pentru a fi cu adevărat sănătoși, oamenii au nevoie ca toxinele din corp și gândurile negative din minte să le fie îndepărtate. Astfel, întreg meniul de servicii este guvernat de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, și pune accent pe prevenție, detoxifiere corporală, mentală și relaxare.

Atasagon Detox & Wellbeing Center pune la dispoziție programe complexe și diversificate, care accelerează și intensifică eliminarea toxinelor din organism. Este dedicat tuturor celor care vor o restartare rapidă a organismului, care să ajute toate sistemele corpului să funcționeze mai bine, vizând sistemul digestiv și îmbunătățirea calității stilului de viață.Pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienți, oferit prin intermediul alimentației speciale și terapiile adjuvante pachetelor detox.

Locația este situată la poalele muntelui Tâmpa și oferă un peisaj absolut superb, care permite conectarea cu natura – prin plimbările zilnice în pădure din cadrul programului. Designul de ansamblu al centrului este unul modern, minimalist, cu lumină naturală oferită de suprafață vitrată și elemente de design care crează o atmosfera liniștită și relaxantă.

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda