Am lansat meniul Home Delivery Alkaline Diet

Meniul Home Delivery Alkaline Diet a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia.

Cu acest tip de meniu (alcalin si vegetarian), Gül Kaynak a reusit sa piarda 22 kilograme in 3 luni, dar  ce a reusit de fapt, a fost schimbarea radicala a stilului de viata, adoptand unul alcalin.

Gül nu doar ca este un consultant de Detox&Wellbeing renumit, ci este si un speaker motivational excelent. Ea este invitata la evenimente internationale pentru a isi impartasi experienta. Este un exemplu pentru modalitatea in care a reusit isi transforme stilul de viata si intreg corpul: dintr-un corp nesanatos si fara energie, intr-un corp mai tanar, cu o sanatate maxima si o stralucire.

Gül consideră ca: “Detoxifierea / postul/ dieta lichita sunt secretele pe care trebuie sa le introducem in stilul nostru de viata, pentru a avea o energie reala, pentru a ne pastra sanatatea si pentru a fi fericiti. Sunt atat de recunoscatoare tuturor celor care mi-au impartasit din cunoștintele, experienta, bunatatea și dragostea lor. Toti m-au facut sa ma simt “cea mai norocoasa fata de pe planeta” zi de zi.”

Incepe schimbarea astazi. Ai incredere in corpul tau, accepta ca suntem o parte a naturii si faptul ca bolile incep atunci cand incercam sa facem lucruri impotriva naturii.

Doar prin experienta vom putea afla ce este bun pentru corpul nostru si ce functioneaza pentru el cel mai bine. Secretul este  sa incepem sa ne ascultam organismul. Nu este niciodata prea tarziu sa fim mai sanatosi, iar acest lucru se poate face mult mai usor inainte de a ne imbolnavi.

Intotdeauna este bine sa ne amintim ca sanatatea este o coroana pe capul celui sanatos, pe care numai cel bolnav o poate vedea.

Multumim, Gül Kaynak!

Gül Kaynak este consultant Detox&Wellbeing, speaker motivational, fondatoare si proprietara a companiei Gul Kaynak Alkaline, Vegan Detox Daily Delivery Company din Turcia. O puteti gasi aici.

Meniul Home Delivery Alkaline Diet poate fi comandat aici.

 

 

Surprinde pe cineva drag cu un Voucher Cadou

Comanda