Tratamente Complementare

După ce aţi terminat periajul este indicat să faceţi un duş pentru a îndepărta celulele moarte. Vă recomandăm să începeţi cu jeturi de apă călduţă apoi să continuaţi cu scăderea treptată a temperaturii.

Fa o programare

 
 

CURATAREA PIELII USCATE

Folosiți o perie din păr natural dimineața pe pielea uscată înainte de duș, pornind de la tălpi. Efectuați procedura de periaj de jos în sus, spre inimă. Periaţi-vă corpul de la părțile inferioare ale picioarelor spre zona inghinală, unde sunt amplasaţi nodulii limfatici.

Periaţi abdomenul cu mișcări în sensul acelor de ceasornic de la linia colonului. Nu folosiți peria în zona genitală şi a mameloanelor. Periaţi palmele, braţele, umerii, gâtul și zona pieptului până la inimă. Folosiți mânerul periei pentru a putea peria şi partea posterioara a toracelui, şoldurilor și regiunea taliei. Efectuați periajul pielii uscate timp de aproximativ 5 minute. 

Țineți minte că, dacă efectuați periajul înainte de ora culcării s-ar putea să adormiţi mai greu. Efectuați periajul zilnic timp de trei luni, apoi continuaţi să îl faceţi timp de 2-3 ori pe săptămână, schimbând zilele în care îl efectuaţi. 

Pentru a accelera creșterea părului și a scăpa de mătreață, puteți masa sau peria scalpul. Nu periaţi zonele cu răni, varice, infecţii sau inflamaţii.

DUSUL CALD RECE

 

După ce aţi terminat periajul este indicat să faceţi un duş pentru a îndepărta celulele moarte.
Vă recomandăm să începeţi cu jeturi de apă călduţă apoi să continuaţi cu scăderea treptată a temperaturii apei şi să finalizaţi cu un jet de apă rece. Reluaţi procedura de câte ori este posibil.

Alternarea apei calde cu cea rece este o metodă excelentă de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine. 

Duşul cu apă rece are efect euforizant. Şocul produs de apa rece asupra organismului le permite persoanelor care suferă de suprasolicitare psihică să îşi diminueze nivelul de stres şi să resimtă o stare de bună dispoziţie, de aceea fiind recomandat persoanelor care vor să îşi îmbunătăţească calitatea somnului. 

Duşul cu apă rece măreşte producţia de hormoni prin impulsul dat glandelor din corp, fiind benefice fertilităţii masculine. 

Duşul cu apă rece favorizează procesul respiraţiei ca reacţie a organismului împotriva şocului termic. 

Această metodă de hidroterapie accelerează metabolismul, alcalinizează sângele şi revigorează funcţiile vitale ale corpului. 

cucumber-in-water

 

FOOT DETOX

leg_PNG4825

Detox Spa generează un flux de ioni negativi şi pozitivi, care atrag particulele de toxine, metale grele şi impurităţi din organism spre exterior, eliminându-le complet. Fluxul de ioni este eliberat de un dispozitiv cu minicurenţi electrici complet non-agresivi pentru organism. Căile de eliminare a impurităţilor se regăsesc la nivelul tălpilor, mai exact impurităţile se elimină prin glandele sudoripare şi porii de la nivelul tălpilor, cunoscut fiind faptul că la acest nivel se regăsesc canalele de comunicare cu organele interne ale corpului.

O şedinţă de detoxifiere durează, în medie, între 15-30 minute, în funcţie de gradul de încărcare al organismului, însă detoxifierea naturală este continuată la parametrii acceleraţi chiar şi la 48 de ore de la încheierea şedinţei de tratament. 

SPIRULINA

 

Spirulina este una dintre cele mai vechi forme de viață de pe Pământ. De fapt, această microalgă (de culoare verde/albastru) este parțial responsabilă pentru producerea oxigenului în atmosfera Pământului. Cu miliarde de ani în urmă, ea a contribuit la dezvoltarea formelor de viață. Spirulina este prima mâncare sănătoasă, bogată în nutrienți.

AVANTAJE.

Spirulina oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate imediat după ingestie. Oferă un plus de energie și în același timp ajută la întărirea rezistenţei organismului și reduce oboseala.

Spirulina este un inhibitor al apetitului natural și ajută la îmbunătăţirea sistemului digestiv. De asemenea este un foarte bun antioxidant care ajută la reglarea PH în corp, reducând inflamaţiile într-un mod sigur, natural, fără a fi nevoie de ajutorul chimicalelor.

spirulina-hawaiiana-pudra-organica-125-g-7785201

 

PROBIOTICELE

Fotolia_6825784_M

Probioticele sunt un instrument foarte important pentru refacerea sutelor de specii diferite de bacterii intestinale benefice care susţin sistemul imunitar, previn balonarea, constipaţia și alergiile.

AVANTAJE.

Întărirea sistemului imunitar, facilitarea digestiei, împiedicarea diareei și a constipației prin dezvoltarea unei flore intestinale sănătoase, sintetizarea de vitamine importante, ca B12 și niacina, împiedicarea transmiterii de compuși dăunători prin membrana intestinală, prevenirea alergiilor alimentare, încetinirea îmbătrânirii, dar și prevenirea cancerului prin împiedicarea compușilor toxici sa ajungă în sânge.

SUCUL DE GRAU

 

Consumul de suc verde sporește capacitatea celulelor roșii de a transporta oxigenul la alte celule din corp. Acumularea de toxine în corp cauzează multe boli cronice, ca diabetul, artrita și bolile de inimă. Un pahar mic de suc verde pe stomacul gol, zilnic, are o valoare nutritivă echivalentă cu a unei cantități de 1,5 kg de legume.

AVANTAJE.

Este foarte bogat în complexul de vitamine B, conține în special B17 (laetrila), despre care se crede că distruge celulele canceroase fără să le distrugă pe cele sănătoase. Este una din cele mai bogate surse de vitamina A și C din lume. Structura intensă a clorofilei din iarba de grâu este foarte asemănătoare structurii moleculare a celulelor roșii din sângele uman.

Wheatgrass

 

BAUTURA LIVER FLUSH

9f4dc703-78f9-4215-b6a4-ee7dd6d3bb4b

Dacă nu ai nici un simptom neplăcut începând cu a doua zi până la finalul detoxifierii, poți încerca băutura “liver flush drink” pentru a sprijini detoxifierea ficatului. Veți servi un pahar dimineața și unul seara. Băutura este făcută din suc de portocale, lămâie, ulei de măsline, usturoi, ghimbir și piper roșu.

AVANTAJE.

Dacă suferiți de boli ale ficatului, exces de alcool, fumați și mâncați nesănătos, atunci această băutură vă este recomandată.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.