TERAPIE PRIN MASAJ

Conform filozofiei din Orientul Îndepărtat, toate tensiunile şi sentimentele negative se acumulează în regiunea abdominală. Un blocaj în această regiunea stopează întreaga energie, reduce puterea şi vitalitatea unei persoane prin slăbirea organelor sale interne. 

 

Fa o programare

 

Masajul cu aromaterapie

În această terapie, se folosesc pentru relaxare uleiuri de plante aromatice. Uleiurile aromatice pregătite din plantele mediteraneene ce au diferite caracteristici terapeutice în funcţie de aromă sunt aplicate pe întregul corpul cu atingeri uşoare, lente şi lungi circulare. După aplicarea acestui masaj cu uleiuri aromatice, se simte o profundă relaxare a muşchilor şi articulaţiilor. Uleiurile de plante au efecte antiseptice antivirale în funcţie de familia de plante din care sunt extrase. Au efecte de alinare a durerii şi de relaxare a muşchilor, de detoxifiere, de îmbunătăţire a respiraţiei, de echilibrare a sistemului nervos, antidepresive şi anti-insomnie, de stimulare a memoriei şi de reînnoire a celulelor. Au de asemenea efecte terapeutice şi complementare pentru a vindeca bolile şi tulburările specifice.

Masajul Deep Tissue

Tensiunea organismului se reflectă asupra ţesuturilor, afectând muşchii. Acest masaj începe cu un ritual pentru picioare, menit să relaxeze și să parfumeze. Este un masaj de reglare şi terapeutic destinat părţilor problematice, eficient pentru tratarea tensiunii şi umflăturilor. Stimulează circulaţia sângelui, astfel încât cei mai profunzi muşchi sunt eliberaţi de toxine, iar substanţele alimentare sunt trimise în aceşti muşchi. Masajul Deep Tissue este recomandat pentru persoanele ce suferă de boli ca artrita, dureri ale articulaţiilor etc. Deşi acoperă întregul corp, prioritară este zona cu probleme. După aplicarea unui masaj suficient pe acea zonă, terapia se mută la celelalte părţi ale organismului prin metoda compresiei, tehnica de împingere a mușchilor ușor către oase. Această terapie este recomandată împotriva durerilor cronice şi durerilor cauzate de activităţile sportive. Masajul Deep Tissue ajută corpul să-şi recapete echilibrul natural, aliniind capul, umerii, hara (centrul energiei vitale din corp) şi picioarele.

stones

Masajul traditional balinez

Este o tradiţie din Bali, Indonezia. Exercitarea presiunii asupra punctelor energetice ale corpului, atingerile ușoare şi exerciţiile de întindere contribuie la obţinerea unor efecte mai bune prin atingerea unor părţi mai profunde dincolo de ţesuturile de suprafaţă ale muşchilor. Acest masaj echilibrează toate centrele energetice ale organismului şi integrează toate sistemele interne. Pentru a finaliza această tehnică de masaj, tensiunea musculară este eliberată prin folosirea uleiurilor naturale, nivelul de energie crește şi se obţine o relaxare uimitoare a întregului corp şi a minţii..

Chi NeiTsang (Masajul abdominal)

Conform filozofiei din Orientul Îndepărtat, toate tensiunile şi sentimentele negative se acumulează în regiunea abdominală. Un blocaj în această regiunea stopează întreaga energie, reduce puterea şi vitalitatea unei persoane prin slăbirea organelor sale interne. Chi Nei Tsang se recomandă împotriva problemelor digestive precum constipaţia, balonarea abdomenului şi gazele. Pe lângă aceasta, uşurează activitatea, ajutând detoxifierea intestinelor.

Masajul anticelulitic

Acest masaj se concentrează asupra abdomenului, a şoldurilor şi picioarelor, ajutând să scăpaţi de celulită şi de ţesuturile tari. În urma consultării terapeutului nostru, puteți obține un plan personalizat de terapii. 

Reflexologie

Ați observat că sentimentul de picioare obosite determină o lipsă totală de energie? Piciorul are o structură complexă, formată din 26 de oase, 30 de mușchi delicați și 114 ligamente. Conform principiului acestora, „punctele de reflex” de pe picioare reprezintă alte organe din corp. Aceste conexiuni sunt legate unele de altele prin canale de energie, regiuni şi lungimi. Atunci când în corp se produce o boală sau un dezechilibru, canalele energetice sunt blocate, iar masajul prin reflexologie ajută la eliminarea acestor blocaje şi la reluarea echilibrului natural al organismului.

h_hot_stone_massage_prices

Terapia cu pietre vulcanice fierbinti

Terapia cu pietre vulcanice fierbinţi este un tip de masaj în care căldura din pietrele fierbinţi pătrunde în corp în profunzime. Acest masaj este executat cu o tehnică specială aplicată prin folosirea lavei vulcanice încălzite şi răcite (Bazalt). Ajută la circulaţia sângelui şi a limfei prin creşterea ratei metabolice, contribuind la detoxifiere, accelerarea respiraţiei, creşterea flexibilităţii ţesuturilor şi stimularea sistemului imunitar. Furnizează oxigen celulelor. Creşte absorbţia produselor, a uleiuri aromatice.

Shiatsu

Acest tip de masaj îşi are originea în acupunctura chineză şi în masajele tradiţionale japoneze. Se aplică prin folosirea degetelor, mâinilor şi a coatelor, în funcţie de nevoile personale. Acest masaj activează capacitatea de auto-însănătoşire a corpului şi restabileşte echilibrul. În timpul procedurii trebuie să se poarte haine lejere. Ca toate celelalte terapii occidentale, Shiatsu este folosită pentru a regla fluxul de energie. După şedinţă, pe lângă faptul că vă veţi simţi împăcat, deveniţi mai energic şi mai dinamic. În primul rând, acest masaj creşte flexibilitatea ţesuturilor musculare, îndepărtează tensiunea musculară şi stresul. Ajută la alinarea durerilor de cap şi de spate, reglează circulaţia sângelui, reglează funcţiile organelor interne, rezolvă problemele digestive şi reglează rutina. Masajul oferă relaxare minţii.

Protection-Healing

Masajul thailandez

Acest masaj al corpului conţine tehnici vechi de secole ce îşi au originea în metodele de tratament ale civilizaţiilor din Orientul Îndepărtat. Este cunoscut sub numele de „yoga pasivă”. Acest masaj se bazează pe principiile liniștii, păcii, calmului, conștientizării, purificării spirituale, oferind o senzație profundă de prospețime, respect, compasiune și dragoste. Masajul thailandez este o combinaţie diferită a Acupuncturii Shiatsu şi a ședinţelor de Yoga, combinând întinderea şi punctele de presiune cu balansarea uşoară. Vă recomandăm să purtați haine lejere.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.