Terapia cu ozon

Cunoscută în Grecia antică ca și “respirația lui Dumnezeu” efectele ozonului și necesitatea lui au fost descoperite în anul 1880. Deși este o tehnică cunoscută de mai bine de 150 de ani, adevărata ei valoare abia recent a fost înțeleasă. Ozonul funcționează bine împotriva stresului, oboselii fizice și psihice.

Fa o programare

Ce este terapia cu ozon?


Cunoscută în Grecia antică ca și “respirația lui Dumnezeu” efectele ozonului și necesitatea lui au fost descoperite în anul 1880. Deși este o tehnică cunoscută de mai bine de 150 de ani, adevărata ei valoare abia recent a fost înțeleasă.

Ozonul funcționează bine împotriva stresului, oboselii fizice și psihice. Odată cu activarea celulelor albe și roșii oamenii se simt întineriți și au o stare generală foarte bună. Atleții profesioniști, oamenii de afaceri, artiștii și femeile pot beneficia cu încredere de această terapie. Ozonul mărește rezistența și performanța .

Odată cu schimbările din ultimii ani corpul nostru nu mai este la fel ca atunci când eram tineri. Cine nu dorește să rămână sănătos și apt încât să se bucure de viață, mai ales după atâția ani în care am experimentat și am învățat atâtea lucruri, inclusiv să evităm problemele de sănătate?

Cu o injecție de Ozon poți adăuga ani la viață și viața la ani.

Terapia reduce insomniile, ajută memoria, reduce stratul de grăsime și mărește masa musculară, menține nivelul zahărului și colestesterolului la limite normale, întărește oasele și sistemul imunitar, ajută la curățarea pielii și mărește elasticitatea ei.

Un program încărcat și haotic, un stil de viață cu puțină mișcare și dificultate în pierderea în greutate crează un metabolism încet și obositor.

Terapia cu ozon mărește prezența oxigenului în corpul nostru. Celulele profită cât mai mult de acest oxigen și măresc procesul de ardere a grăsimilor. Rezultatul: crește rezistența metabolismului care arde caloriile în loc să le depoziteze. Odată ce rata metabolismului crește, veți vedea o scădere a grăsimii corporale, iar stările de oboseală și extenuarea nu vor mai fi o problemă.

 
 

SFAT

Mâncarea naturală și viața sănătoasă vă vor pregăti pentru viața de după programul nostru.

 

Beneficiile terapiei cu ozon


  • Starea de bine: Opinia unanimă a oamenilor care au încercat terapia cu ozon este aceea de stare de bine, ei simțindu-se mult mai sănătoși.
  • Sistemul imunitar mai puternic: Îi asigură pe oamenii care au probleme medicale de o recuperare mult mai rapidă, precum și întărirea sistemului imunitar. În mod particular, această terapie oferă o puternică rezistență oamenilor care suferă de diferite probleme medicale în anumite perioade ale anului, precum gripa și răceala.
  • Crește circulația sanguină: Activează celulele sanguine și ajută la formarea acestora. Ajută la trimiterea de sânge către diferite zone din corp care suferă de deficiență sanguină. Acesta ajută, de asemenea, la însănătoșirea sistemului circulator.
  • Formarea de noi celule: Prin creșterea de noi celule, rănile se pot vindeca într-un timp mai scurt. Pe lângă acest lucru, ajută la reîntinerirerea celulelor bătrâne, formând celule noi. Ozonul ajută la regenerarea țesuturilor a căror structură a fost afectată.

  • Efectul detoxifiant: Protejează corpul împotriva afecțiunilor, prin curățarea rezidurilor care sunt produse în mod natural de corp. În cercurile oamenilor de știință germani, aceștia acceptă ideea cum că ozonul curăță sângele, el fiind benefic în efectele de detoxifiere.
  • Efectul antibacterian: Distruge toți virușii cunoscuți, bacteriile și ciupercile care provoacă diferite tipuri de boli. Acest lucru face ca nevoia de antibiotice și tratamente scumpe, pentru diferite boli, să dispară.
    Efectul antiinflamator: Înlătură cauza durerii, în timp ce componentele chimice ale acestuia ajută la ameliorarea stării de disconfort.
  • Efectul anti-canceros: Celulele canceroase, de obicei, se dezvoltă și se multiplică într-un mediu vid. Cu abilitatea acestuia de oxigenare a celulelor, celulele canceroase își pierd abilitatea de reproducere. Câteva jurnale de știință au demonstrat că ajută la reducerea de reapariție a cancerului.
  • Ajută la vitalitate: Pe lângă beneficiile de sănătate pe care ozonul le are, influențează starea de spirit a persoanei prin înlăturarea stresului și a problemelor emoționale. 

Pentru cine este recomandata terapia cu ozon?


Pentru cine nu este recomandata terapia cu ozon?


Pentru problemele provocate de insomnie, depresie, reducerea libidoului, îmbătrânirea timpurie, atenţia redusă şi problemele de concentrare ale oamenilor aflaţi sub stres şi presiune.

Este de asemenea recomandat pentru o largă arie de probleme ce includ alergiile, reumatismul, cancerul şi chimioterapia, problemele ficatului şi ale pielii, probleme cosmetice, îmbătrânire şi problemele legate de aceasta, diabet, hipertensiune şi ulcer.

Deoarece nu există efecte secundare, nu există nici o interacţiune negativă cu medicamentele.
Terapia cu ozon este o terapie naturală care protejaza sănătatea şi ajută oamenii să treacă peste varii probleme de sănătate.

Sunt câteva condiții în care terapia cu ozon nu trebuie folosită. Ea nu este recomandată în cazul persoanelor care suferă de anemie severă sau suferă de diferite boli ale sângelui (cum ar fi hemofilia).

Ozonul nu este recomandat dacă tiroida ta este hiperactivă (hipertiroidism) și produce hormoni în exces. Terapia cu ozon nu este recomandată persoanelor care au suferit recent infarcte, dar care au și probleme cu sângerarea continuă.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.