Sauna cu infrarosu

Spre deosebire de băile de soare, tehnologia căldurii infraroşii este complet sănătoasă şi sigură și nu vă arde pielea.

Fa o programare

 

Avantajele folosirii saunei cu infrarosu


Elimina toxinele din corp.

În saunele tradiționale, cu încălzire cu sobă, căldura se disipă convențional. Altfel spus, aerul fierbinte care circulă prin saună vă atinge corpul și vă face să transpirați.

Astfel, o saună tradițională influențează corpul până la 5-6 mm profunzime, iar transpirația e, de obicei, superficială.

Conform convențiilor general acceptate, saunele tradiționale pot duce la îndepărtarea a 2-3 unități de toxine din corp la 100 de unități de transpirație. Încălzirea de la distanță, prin infraroșu, este un sistem radiant.

Ca și Soarele, încălzește obiectele, nu aerul din zona sa de impact. Penetrează în profunzime.

Este un tip de căldură care ajunge la până la 4 cm adâncime în corp. Astfel, asigură o transpirație mai profundă, în comparație cu saunele tradiționale, și îndepărtează cu până la 7 ori mai multe toxine.

Se consideră în general că saunele cu infraroșu pot elimina din corp 20 de unități de toxine la 100 de unități de transpirație.i.

Va ajuta sa slabiti.

 

2

Organismul încălzit în profunzime cu infraroșu începe să ardă grăsimile foarte repede. Stratul de grăsime din corp începe de la aproape 1 cm sub piele.

Dacă în saunele tradiționale, cu încălzire cu sobă, căldura nu penetrează decât la 5-6 mm în corp, căldura unei saune cu infraroșu poate ajunge la până la 4 cm adâncime în piele, arzând cu ușurință celulele grase.

Astfel puteți arde până la 600-700 de calorii într-o ședință.

Alina durerea

Protejeaza sanatatea inimii

  • Încălzirea de la distanță prin infraroșii are efect calmant asupra durerilor reumatice și muscular-articulare.

  • Face corpul să elibereze hormonul numit endorfină, analgezicul natural al corpului nostru. Astfel, alină durerile musculare si articulare.

  • Căldura intensă a saunei cu infraroșu dilată vasele de sânge, permițând astfel ca sângele curat să ajungă cu ușurință în cele mai îndepărtate puncte din corp.

  • Este eficientă împotriva hipertensiunii și reglează ritmul cardiac și pulsul.

Improspateaza si infrumuseteaza pielea

 
  • Sauna cu infraroșu elimină din corp, prin transpirație, grăsimea, toxinele, chimicalele și alte substanțe dăunătoare acumulate in piele. Astfel, vă scapă de celulită, acnee și alte afecțiuni ale pielii.

  • Permite corpului dumneavoastră să-și recapete flexibilitatea și delicatețea pierdută.

 

_uploads_2014_12_orange-cv

 
 

Intareste sistemul imunitar

Încălzirea de la distanță cu infraroșu stimulează și activează nucleele de celule albe. Întărește sistemul imunitar permițând sistemului general al organismului să funcționeze corect. Prin încălzirea în profunzime, reduce frisoanele și este foarte eficientă împotriva răcelii obișnuite.

Elimina stresul.

Sauna cu infraroșu este un sistem foarte eficient, cu efect foarte rapid de relaxare în cazuri de stres cronic, depresie și oboseală.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.