Plasmo lifting

Plasmolifting este o procedură revitalizantă injectabilă, care permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii, făcând-o să funcţioneze ca în tinereţe.

Fa o programare

 

Plasmolifting - recrearea frumusetii naturale!


orange-peel

Plasmolifting este o realizare a cercetătorilor ruşi, care, beneficiind şi de experienţa ţărilor avansate în domeniul păstrării tinereţii pielii, au elaborat o formulă revoluţionară de întinerire rapidă şi naturală, de lifting şi tratament al epidermei feței şi a corpului. În prezent, metoda Plasmolifting este aplicată cu succes în cosmetologie şi a obţinut recunoaşterea a mii de medici şi pacienţi din întreagă lume pentru eficiența şi siguranța sa.

 

Cum functioneaza Plasmolifting?


La baza procedurii Plasmolifting stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare. În timpul procedurii, din sângele pacientului se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care ulterior este injectată în ţesuturile pacientului.

Plasmă trombocitara proprie este un „elixir natural al tinereţii”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie mare, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală. Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului normalizează respiraţia tisulară, echilibrul hidric, conduce la formarea noilor celule fibroblaste, osteoblaste, condroblaste şi endoteliale.

Totodată, are loc procesul de sintetizare a colagenului, elastinului şi substanţei intercelulare. După o astfel de procedura se activează sistemul de protecţie al epidermei, se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, Plasmolifting înseamnă ingineria ţesuturilor.

Este important ca elementele conţinute în plasma trombocitară sunt în totalitate naturale, nu au efecte mutagene şi nu provoacă boli oncologice, tumori şi alte reacţii negative. Avantajul indubitabil al procedurii Plasmolifting este inofensivitatea acesteia, având în vedere că substanţă injectată reprezintă „produsul propriu” al pacientului, nu este toxică şi exclude orice reacţii de respingere, alergii şi posibilităţi de infectare.

 
 

SFAT

Mâncarea naturală și viața sănătoasă vă vor pregăti pentru viața de după programul nostru.

 
 

Care sunt avantajele Plasmolifting?


  • Plasmolifting este o metodă eficientă, care ajută la soluţionarea concomitentă a câtorva probleme estetice ale pacientului: îmbunătăţirea culorii şi texturii pielii, sporirea elasticităţii, netezirea tenului și reducerea ridurilor.
  • Plasmolifting este o metodă universală, utilizată pentru soluţionarea unei multitudini de probleme cosmetologice.

REDUCEREA RIDURILOR DE EXPRESIE

REDUCEREA EDEMELOR ȘI CERCANELOR

ÎNGRIJIREA PIELII SENSIBILE, „STRESATE”

PROFILAXIA ŞI TRATAMENTUL CELULITEI

PROFILAXIA ŞI TRATAMENTUL ACNEEI ŞI POSTACNEEI

TRATAMENTUL DERMATITEI SEBOREICE
(CU MĂTREAŢĂ USCATĂ ŞI GRASĂ)

TRATAMENTUL MODIFICĂRILOR DE VÂRSTĂ ALE PIELII CRONOÎMBĂTRÂNIRE

TRATAMENTUL PIGMENTAŢIEI EXCESIVE

TRATAMENTUL ALOPECIEI, CĂDERII PĂRULUI

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.