ÎNGRIJIREA FACIALĂ

4 terapii ultra-performante, de-acum înglobate într-un singur echipament, pentru a oferi toate rezultatele fabuloase căutate în reîntinerirea facială.

Fa o programare

BRILLIANT


Acționează și ca un peeling cu diamante extrem de fin, cu un control excepțional asupra tratamentului. Spre deosebire de microdermabraziunea clasică, cu cristale, microdermabraziunea cu diamante nu prezintă riscul de particule care să intre în nas, ochi, urechi, nici pentru pacient, nici pentru terapeut.
Tehnologia BRILLIANT elimină total riscul ca particulele pulverizate să rămână în pielea cu textură flască sau să producă infecții.

Se pot trata și zonele delicate ca pliurile nasului, zonele de sub ochi sau colturile gurii, datorită capetelor de tratament special proiectate pentru aceste zone. Terapia este non-invazivă și nedureroasă.Asigura rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Rezultate:

 • Regenerare tisulară și celulară
 • Accelerarea producției de colagen și elastină
 • Reducerea ridurilor fine și cicatricilor superficiale
 • Atenuarea pistruilor și petelor de pigment (pete solare)
 • Decongestionarea țesuturilor
 • Accelerarea hidratării naturale a tegumentului
 • Curățarea tenului și redarea luminozității
 • Tratarea vergeturilor (in mod special cele proaspăt formate).

OXY PLUS


4 terapii ultra-performante, de-acum înglobate într-un singur echipament, pentru a oferi toate rezultatele fabuloase căutate în reîntinerirea facială.

Un singur echipament creat cu tehnologie de ultima generație pentru cele mai bune rezultate în tratamentele faciale. Cu vârsta, vasele sanguine se subțiază, grupele de colagen și elastină se consumă și musculatura își pierde din rezistență. Oxyplus oferă într-un singur echipament toate tratamentele de care este nevoie pentru restabilirea elasticității, fermității, vitalității și luminozității tenului.

Oxigen hiperbaric de puritate medicală

Presiunea foarte puternică și puritatea foarte mare (98%) a oxigenului, conduce la rezultate fabuloase încă de la prima ședință.

Mezoterapie virtuală

Combină electroporația cu electroosmoza pentru a facilita pătrunderea ingredientelor active din cocktail-urile cosmetice în derm, reconstruind pielea și țesuturile.

Biostimulare

Tratament anti-age foarte căutat, biostimularea este un excelent ”tonic facial” cu rezultate remarcabile. Capătul de tratament bipolar, conceput special pentru zone mici, permite un focus special pe cearcăne.

Vacuum

Masajul facial cu vacuum este o procedură excelentă pentru decongestionarea țesuturilor și impulsionarea microcirculației faciale.

Beauty face of beautiful woman with clean fresh skin - isolated

Rezultate:

 • Asigură luminozitate şi strălucire
 • Şterge ridurile
 • Un aspect mai neted, catifelat
 • Piele este înviorată, mai elastică
 • Redă vitalitatea şi fermitatea
 • Tenul este uniformizat şi proaspăt

TRATAMENTE ANTIRID


Tratamentul cu siliciu

Tratamentul Siliciu Super-Lift este recomandat femeilor care își doresc netezierea tenului, umplerea ridurilor adânci și ridicarea conturului feței. Siliciul este prezent în stare naturală în organism, în special în piele unde se combină cu acidul hialuronic. Siliciul este necesar pentru sinteza colagenului și a elastinei, însă pe masură ce îmbătrânim, cantitatea de siliciu se diminuează.

Tratament contur ochi

Zona din jurul ochilor are caracteristici fiziologice diferite de restul feței. Pielea în această zonă este de 5 ori mai sensibilă, iar din cauza faptului că foarte aproape de ochi sunt localizate membrane mucoase, elementele exterioare agresive cum ar fi soarele, poluarea sau timpul petrecut prea mult în fața calculatorului o afectează mult mai profund. Mai mult decât atât, structura pielii din jurul ochilor este mai saracă în țesut gras.

Tratamentul cu colagen

După acest tratament, tenul va fi radiant, iar ridurile fine vor dispărea. Acest tratament unic utilizează molecule de Colagen Marin care au o legatură specială cu tenul, oferindu-i un efect de netezire imediată.

Tratamentul cu acid hialuronic

Tratamentul Hyaluronic Filler este destinat femeilor cu riduri pronunțate și riduri de expresie. Tratamentul are la bază complexul Hyaluronic Marin compus din acid hyaluronic cu greutate moleculară mare și extract marin obținut din Kopara (microorganism marin).

Tratament ten uscat

Cauzele uscării tenului sunt multiple; unele sunt de natură externă, altele sunt de natură internă. Cauzele externe sunt: o îngrijire neadecvată, cu săpun prea dur, alcalin, loțiuni pe bază de alcool sau un scub prea abraziv; condiții de climă aspre (vreme rece, vânt, expunerea la soare). Cauzele interne sunt în general factori care reduc prea mult secreția de sebum și transpirația (graviditatea, menopauza, dereglări ale glandelor endocrine).

Tratament de hidratare intensa Hidra Marine

Acest tratament este recomandat tuturor femeilor cu tenul deshidratat, piele aspră la atingere și cu senzații de “piele care ține”. Chiar de la prima aplicare, pielea își recapătă prospețimea, însă este recomandat să se urmeze cure de 6 sau 12 ședinte, o dată sau de două ori pe săptămână.

Ten gras // Tratament thalgodermyl

Este un tratament recomandat tuturor femeilor sau adolescentelor care au tenul foarte gras sau acneic. Tratamentul reglează seboreea, diminuează comedoanele, acneea, pielea fiind echilibrată și însănătoșită. Ingredientul activ care se regăsește în majoritatea produselor folosite în cadrul tratamentului este Controlamine, un extras din alga Laminaria, având proprietatea de a inhiba acțiunea enzimei 5 alpha reductase.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.