CE ESTE DETOXIFIEREA?

Considerăm că bolile încep odată cu acumularea toxinelor, acumularea emoţiilor negative şi a dezechilibrului consumului energetic. Prin întreruperea digestiei timp de o zi pe săptămână, veţi redirecţiona energia cheltuită în timpul digestiei în planul emoţional și spiritual. 

Fa o programare

 

Detoxifierea organismului

Detox a fost creat pentru a vă oferi un start rapid - un boost care să vă ajute toate sistemele să funcţioneze mai bine.  Este un instrument pe care oricine îl poate folosi pentru a se reface, a se echilibra şi a se vindeca. Întrucât a fost creat ţinând cont de nevoile oamenilor ocupaţi, Detox este un plan simplu şi practic de detoxifiere care se încadrează perfect în viaţa de zi cu zi, fără să vă ceară să întrerupeţi cursul normal al vieţii.

Toxinele şi stresul creează obstacole în calea funcţionării normale şi a capacităţii de autovindecare a corpurilor noastre. Dacă îndepărtăm obstacolele şi le oferim ceea ce le lipseşte, corpurile noastre îşi pot recupera sănătatea şi energia, iar noi începem să arătăm şi să ne simţim extraordinar de bine!

Programele de detoxifiere sunt alcătuite din cocktail-uri care au fost preparate astfel încât să vă asigure proteinele, grăsimile şi o anumită cantitate de carbohidraţi sub formă de lichid, împreună cu toţi nutrienţii, antioxidanţii, vitaminele şi mineralele de care are nevoie ficatul pentru a-şi valorifica funcţia de detoxifiere.


 

 

Master Detox

Natura ne furnizează toți nutrienții de care avem nevoie pentru o detoxifiere completă. Cu toate acestea depinde de noi cum îi selectăm şi îi introducem în corpul nostru. Reţetele programului includ toţi nutrienţii de care veţi avea nevoie.

Detalii

GREEN JUICE DETOX

În programul de detoxifiere cu suc verde, vă veţi hrăni corpul pe tot parcursul zilei cu plante alcaline, cum ar fi sucurile din spanac, țelină și castraveți. Nivelurile ridicate de clorofilă din acest program de detoxifiere vor crește conținutul de oxigen din sânge. Din moment ce corpul dumneavoastră nu va fi împovărat cu digestia, îşi va folosi energia pentru refacere, regenerare și vindecare. Green Juice Detox poate fi urmat exclusiv pentru 4-7 zile , înainte sau după o dietă de detoxifiere (Master Detox).

Detalii

 

 

Raw Food Detox

Raw Food Detox este un program pe care îl recomandăm călduros celor care vor să scape de grăsimea în exces și să-și ușureze sistemul digestiv. Hrana raw se bazează pe legume crude, fructe proaspete, fructe uscate, nuci și semințe. Alimentele din programul Raw Food Detox sunt procesate la temperaturi de maxim 42°C.

Detalii

Desfasurarea programelor de detox


Deşi probabil nu vă gândiţi prea mult la formula de bază a vieţii , corpul efectuează în permanență un număr inimaginabil de funcţii în fiecare moment: celulele respiră, lucrează şi generează reziduri. Zahărul (glucidele din alimente) şi aerul sunt combustibili pe care îi foloseşte fiecare celulă. Toate aceste procese generează şi reziduri care sunt eliberate prin piele (transpiraţie), plămâni (sub formă de dioxid de carbon), rinichi (sub formă de urină), ficat (bilă) şi prin intestine (fecale). Eliminarea acestor reziduri este la fel de importantă ca şi producerea de energie.

Întregul proces al digestiei presupune unul dintre cele mai mari consumuri de energie din corp.

În timpul programului detox vă veţi mari aportul de enzime mâncând o cantitate mare de alimente crude şi astfel va veţi conserva o mare parte a energiei. Întrucât oamenii moderni au obiceiul de a mânca frecvent de-a lungul zilei, consumul de energie nu se opreşte niciodată. Atâta timp cât digestia consumă o mare parte din energie, detoxifierea este parţial amânată sau încetinită.

Programele de detoxifiere sunt create in asa fel incat sa emita un semnal mai puternic decat cel obisnuit de a curata organismul, in principal prin reducerea activitatii digestive.

Programele de detoxifiere accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism, insa eliberarea toxinelor presupune apoi si neutralizarea lor prin aportul optim de nutrienti si terapiile adjuvante programului.

Programul detox cuprinde trei etape: etapă pre-detox minim 3 zile (de preferat 7) , perioada programului ales (master detox, green juice, raw food) minim 5, maxim 21 zile şi post -detox 3 zile minim.

Urmarea unui program detox presupune schimbarea anumitor obiceiuri care poate fi dificilă pentru oricine, indiferent de regimul alimentar şi de stilul de viaţă de la care pornesc.

d3245a32

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.