ANGEL OF WATER

Angel of Water este cel mai performant echipament de hidrocolon terapie în sistemul medical al Statelor Unite, fiind un echipament aprobat de FDA (Food and Drug Administration). Terapia Angel of Water este o metodă noninvazivă care poate fi efectuată chiar şi de copii înaintea unei eventuale intervenţii chirurgicale. 

Fa o programare

CUM FUNCTIONEAZA PROCEDURA?


Apa filtrată și încălzită este uşor de introdus – prin intermediul unui tub – în rect. Apa stimulează peristaltismul intestinal (contracţiile colonului), astfel încât la nivelul colonului se va introduce apă, apoi materiile fecale vor fi evacuate afară, prin tub. Peristaltismul va fi resimțit ca un îndemn puternic de a merge la toaletă. Nu este nevoie să faceți absolut nimic, organismul va face totul pentru dumneavoastră. De asemenea, pe toată durata procedurii, veți purta halat și lenjerie intimă de unică folosință și veți fi complet acoperit, în acest fel respectându-se în totalitate intimitatea dumneavoastră.

 
 

SFAT

Mâncarea naturală și viața sănătoasă vă vor pregăti pentru viața de după programul nostru.

 

BENEFICIILE CURATARII COLONULUI


  • Se recomandă 7 şedinţe de clismă ca şi parte a programului Master Detox, ceea ce va asigura curăţarea întregului colon. 
  • Perturbarea funcţiei de eliminare şi curăţare a intestinului gros se asociază de cele mai multe ori cu: constipația, diareea, problemele dermatologice, riduri, creşterea tensiunii arteriale, iritabilitate, insomnia, cefalee (dureri de cap), instabilitate emoţională, artrită, meteorism abdominal (gaze abdominale) hemoroizi, apnee, respiraţie şi transpiraţie urât mirositoare, hipoglicemii, dureri menstruale, celulită, dureri și depresie.

  • Toate aceste disfuncţii cu punct de plecare colonic pot fi combătute şi tratate cu hidroterapia colonică.
  • Se recomandă Angel of Water o dată la 3 luni pentru persoanele perfect sănătoase, o dată pe lună pentru prevenirea bolilor şi a inflamațiilor şi cât mai frecvent pentru persoanele care suferă de anumite boli precum constipaţia. Angel of Water este o procedură zilnică în cadrul programul Master Detox şi este inclusă în preţ.

Initiaza acum un program de Detox!

Va stam la dispozitie cu tot ce va trebuie pentru a porni procedurile de detox pentru un program la alegerea dumneavoastra: MASTER DETOX, GREEN JUICE DETOX sau RAW FOOD DETOX.

Contactati-ne pentru o programare.